Відгуки про нас

07.11.2021  Галина Омелько

Працівники радо допомогли нам з продажем квартири, пошуками нової і надали повний юридичний супровід. При продажу проконсультували , що потрібно і тд. З покупкою також підбирали нам варіанти, призначали перегляди і супроводжували. Від співпраці залишилися тільки позитивні враження. Спасибі!

31.10.2021  Святослав Харків

Дуже задоволений цією організацією, рекомендую! Самі провели оцінку квартири по всьому проконсультували і швидко продали. З документами теж все було Ок!

31.10.2021  Дмитро

Дуже приємно було працювати з «ВЛАСНИК»! Коректне ставлення, швидка робота, увага! Результати порадували, за добу квартиру здали! Спасибі велике!

14.10.2021  Дарина

Працювала з декількома компаніями, але тільки їх команда допомогла вирішити моє питання з продажу квартири чітко та без проблем. Спасибі!

24.09.2021  Тетяна

Купували квартиру через АН Власник. Задоволенні покупкою і професіоналізмом працівників. РЕКОМЕНДУЄМО....

24.09.2021  Назар

Досвідчені співробітники, швидко підібрали мені квартиру, юридична консультація на висоті, рекомендую всім!

16.09.2021  Сергій

Хороший і зручний сайт. Співробітники швидко допомогли знайти потрібну нам квартиру! Дякуємо!

15.09.2021  Андрей

За сутки ребята находят жилье, всегда на связи, скрупулезно проверят правильность подписания контракта, объясняют по запросу каждый пункт.

13.09.2021  Назар

Хочу отметить это агентство, они мне помогли в продаже квартиры. Сделали всё быстро, сопровождали на всех этапах сделки.

10.09.2021  Ольга

Якщо у вас є якісь питання з приводу нерухомості, звертайтеся сюди! Професійні працівники знають чим і як допомогти.

08.09.2021  Ангелина

Выражаю огромную благодарность сотрудникам агентства. Ответственно и грамотно подошли к делу. Отвечали на наши вопросы по мере их поступление. Рекомендую!

04.09.2021  Богдан

Професійна команда, фахівці своєї справи, висока якість послуг!

31.08.2021  Володимир Кушнір

Кваліфіковані фахівці агентства підберуть необхідний для вас варіант квартири. З дружиною сказали кілька пунктів і нам запропонували варіанти з яких ми вибрали найкращий. Щиро дякуємо!

27.08.2021  Лидия

Агентство помогло мне с продажей квартиры, здесь я увидела крутой сервис! Очень понравилось, что всё прошло спокойно, безопасно и результативно. Спасибо!

25.08.2021  Олена Михайлова

Купували квартиру через це агентство. Залишилися дуже задоволені підходом і ставленням до нас.Спасибі за швидке оформлення всіх документів та хорошу квартиру!

22.08.2021  Денис Чернецький

З працівниками цього агентства можна вигідно продати чи купити житло. Сам користувався їх послугами з продажу квартири. І залишився всім задоволений! Дівчата знайдуть підхід до кожного клієнта і врахують всі побажання.

21.08.2021  Маркиян

Мне понравились внимательные и позитивные сотрудники. Помогли с продажей квартиры быстро и качественно.

20.08.2021  Ангеліна Матиащук

Спасибо за срочную продажу нашей квартиры! Очень быстро нашли покупателей за хорошую стоимость устроившую и нас и покупателя!

17.08.2021  Олег

Якщо ви хочете купити , чи продати нерухомість , вам сюди! З власного досвіду рекомендую це агенство)

17.08.2021  Богдан Андрюхин

«Власник» большие молодцы! Очень оперативно помогли мне с покупкой квартиры. Спасибо за скорость. Рекомендую, хорошее агентство!

16.08.2021  Олександр Кривчук

Агентство грамотне, позитивне, результативне. Рекомендую!

14.08.2021  Остап Карпенко

Продали мою квартиру. Все было очень грамотно и профессионально. Спасибо за хорошую работу!

11.08.2021  Галина Мартиненко

Обратились с мужем в это агентство . Остались довольны. Ребята сдали в аренду нашу квартиру максимально быстро, всего за три дня. Нашли порядочных арендаторов. В следующий раз будем сново обращаться к вам.

03.08.2021  Олександр Лимоненко

Агентство працює на високому рівні! Це професіонали своєї справи,які допоможуть продати та купити житло з максимальною вигодою для Вас! Рекомендую!

30.07.2021  Альона

Високий рівень професіоналізму. Дівчата досить якісно і головне швидко можуть продати чи допомогти купити для вас бажаний об'єкт. На зустріч приходять завжди вчасно та підготовленими (зазделегідь підібраними пропозиціями). Хочу замітити, що дуже приємні у спілкуванні.


Залишити відгук

Введіть Ваше ім'я
Введіть текст відгуку